Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2004, 21:52   #7
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to jestem prawie przekonany . Normalnie , dziękuję (hehe nie , nie jestem orientacji homo , to z radości ). Mp3 na hdd to droga sprawa ,a ja potrzebuję coś małego , coś co będzie się świetnie nadawało na rower i cena nie będzie miażdżąca. Wiem ,że mozna zwykły discman MP3 jednak uwazam ze jest zbyt duzy. Mp3 playery - hmmm poczatkowo mi się podobały ,ale rzeczywiscie przekonaly mnie argumenty ,że pamięć jest droga. Dlatego pomyslalem sobie o minidiscach. Po głębszej orientacji uważam ,że to przecież świetna technologia , szkoda że się nie przyjęła. Uzytkownicy twierdzą ,że to wina ceny i początkowo trzeba bylo nagrywać 1:1. Hehe ,ale nie o tym ten topic miał być : D. Mam jeszcze pytania następujące :

* Czy na minidisci mozna naklejac etykiety ?
* Ile czasu zajmuje Ci kompresja , tzn. ile czasu potrzebujesz zeby zapisac 5h muzyki (lp4 tak ?) ?
* Czy są jakies rodzaje minidisców (oprócz rozmiarów czyli 74min , 80min)
* Czy na mindisicach mzoan robic tak jak na cd , czyli tworzy sie foldery , a potem w odtwarzaczu porusza się po folderach itp itd. Jeżeli ktos uzywal discmana mp3 , to wie co mam na mysli Po prostu czy taki minidsic zachowuje sie w uzytkowaniu jak plyta cd.