Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.06.2004, 09:51   #668
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
To moze byc wlasnie twoj problem,w twoim wypadku dobre by bylo zabudowac inne chip wiem ze to troche kasy kosztuje ale jezeli masz zamiar jeszcze jakis czas pograc na PS2 i masz dostep do gier(kopi lub sam je robisz) to wtedy ten zakup sie zwraca.Ale wybor zalezy od ciebie.Gry na PS2 nie maja praktycznie zadnego zabezpieczenia jak w wypadku gier na PC /Securom czy safedisc) mozna wypalac nawet korzystajac z programu Nero 6, najwieksze problemy skopiowania stwarzaja gry firmy "EA GAMES" a szczegolnie te nowe ( zaleca sie nie wypalac na predkosciach wyzszych jak x2 gry tej firmy,lubia sie zawieszac czesto w sekwencjach Video ja korzystam przy kopiowaniu gier EA Games czesto z predkosci x1 ale mam w mojej kolekcji gry juz prawie 3 letnie i wszystkie chodza bez zarzutu) nagranie gier na PS2 nie jest zadna filozofia lecz nalezy trzymac sie pewnych zasad takie jak nie przesadzac z predkoscia odczytu i nagrywania i dobierac markowe nosniki DVD-R, inna sprawa jest z ripowaniem gier na PS2 to troche wyzsza szkola jazdy.
grzes07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post