Miałem Abita KT7A - były problemy z zasilaczem na płycie więc go sprzedałem. Słyszałem na giełdzie, że większość ma problemy z wysychającymi kondensatorami po roku eksploatacji, ale jest to sprawa zasłyszana, więc nie chciał bym nikogo z posiadaczy Abita obrazić.
Miałem Soltek 75KAV v5 - żadnych problemów, stabilna praca, spore możliwości obsługi sprzętu, ale niestety jedna sprawa nie do przeskoczenia (sdram) dlatego ją sprzedałem

.
Obecnie mam Epox 8RDA3+ - świetna płyta, umiarkowana cena (399zł), drobne problemy z najnowszym sterownikiem IDE, ale na tym forum koledzy pomogli go rozwiązać i w tej chwili jestem baaardzo z niej zadowolony.
Zarówno Soltek jak i Epox bardzo długo uaktualniają biosy do swoich płyt rozszeżając ich możliwości przez co wydaje się, że dbają o klientów i robią stabilny sprzęt, więc za to ich cenię i polecam.
Absolutnie odradzam ECS K7S5A (Ekstra Ciulaty Sprzęt - przepraszam za słowa). Miałem okazje składać kilka kompów na tych płytach. Problemy ze sterami i pogarszająca stabilność. Po jakimś roku eksploatacji w większości sprzętów wymieniałem te płyty na inne.
Innych firm nie testowałem więc się nie wypowiadam.
Ale jak to zwykle bywa wybór należy do Ciebie