a jak nie zaprosza to masz kolejnego nadawce spamu i reklam do kolekcji - jakaz to bedzie piekna baza - same aktywne maile i to maile z bardzo okreslonej grupy - "aktywni przeszukiwacze interentu, goniacy za nowinkami ze swiata IT, brak krytycyzmu w stosunku do otrzymywanych tresci" - piekna grupa docelowa
a konto 1gb i haselko 'nie bedziesz juz musial maili kasowac' - jasne - jak pewnie wiecie google bedzie skanowac tresc waszych maili zeby dobrac do nich odpowiednie reklamy - ich przyznanie wam 1gb nic nie kosztuje [spokojnie moga zalozyc ze wiecej niz 100mb nie zajmiecie - a srednia bedzie i tak ponizej 1mb] za to reklamobiorcami jestescie wspanialymi
ciekawe czy bedzie mozliwosc obslugi konta przez pop3 - daje to mozliwosc filtracji spamu i latwego zarzadzania poczta - sek w tym ze takie cos sie googlowi nie oplaca, bo odpadaja reklamy wyswietlane w webmailu i reklamy-spam
generalnie sledze to z uwaga - jesli pomysl sie przyjmie stwierdze ze ludzkosc przekroczyla zbiorowy iloraz 80 i coraz szybciej leci w dol - zwlaszcza jesli argumentem bedzie ta niezwykle uzyteczna pojemnosc konta... [latwo sie domyslec czemu tak to kreci niektorych - choc wydaje mi sie ze do tych celow lepsze jest p2p]
ps. moje konto na onecie nadal nie dziala [webmail] za to dziala przez pop3 - cud nad wisla
ps2. juz niedlugo beda konta 10gb albo 100gb i lamerzy beda sie przekrzykiwac kto ma wieksze[go]
darmowe konto na tlenie - zadnych problemow, jedna reklama na dwa-trzy dni, za friko - konto platne? jjasne, jak ktos ma fantazje, sek w tym ze dziala tak samo jak nieplatne [wpisujesz dane w bata i od tego momentu konto cie nie obchodzi] - tlen nie padl mi [poza wpadka z przycieciem lacz przez tepse] ani razu - i tak ma byc
ps3. zastanawia mnie gotowosc do wydania ~200 zeta na konto pocztowe osob ktore nie potrafia sobie wyobrazic wydania 100zeta na program...