Dyskusja: DMA-LG GCE8160B
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2002, 01:59   #14
Pab
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.03.2002
Pab zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
majonez (21-03-2002 00:56):
a ode mnie jeszcze slowo ze wiele osob rzuca sie na xp a zwlaszcza na xp prof bo to nowy super system ale kurde to nie me ze nic nie trzeba robic (moze kogos obraze ale me to system dla total lamerow - specialnie nie mowie ze dla kobiet bo ktos gotow posadzic mnie o szowinizm )
dla kazdego polecam 98 se jesli ktos sie zna troche wiecej to 2000 a jesli ktos zna sie jeszcze lepiej na systemach microsoftu i nie jeden wywalil w kosmos roznym grzebaniem we wnetrzu to niech zapoda sobie xp prf nie wiem jaki jest xp home ale moze wlasnie to jest nastepca me gdzie nic nie trzeba umiec ani wiedziec
Lejesz miód na moje uszy Majonez. Ale potwierdzam: rady kolegów nie idą na próżno - THX!!! Zamiast połakomić się na ME wybrałem 98SE, a na D:\ posadziłem W2k Proff - tak do pracy i do netu, na modemie (linia analog- jeszcze!!) chodzi 2x szybciej niż 98. No i zabezpieczenie ma lepsze. A teraz tak, by było na temat: Na win98 na C:\ ok. 5 BG (Gierki... Nero, CloneCD, ClonyXL) Chodzi bez zająknięcia, a na W2k nawet z nowym aspi coś pieprzyło się, więc na W2k nic nie wypalam, nawet nie ma nic zainstalowane i jest OK.