Epol ja za przejscie dostalem upust w wysokoci 50% od abonentu w wybranej taryfie przez rok czasu. Nastepnie zwiekszylem taryfe na 255 zl i miesiecznie place 500-700 zl rachunku. Z samego abonamentu maja ze mnie 255x12~3000 zl. Z tytulu dodatkowych rozmow maja jeszcze 3000-5000 rocznie.
Ciekawostka:
W VIP 240 - abonament miesieczny 240 zl) 1 minuta kosztuje 88 gr brutto a sms 29 gr brutto.
W VIP 500 - abonament miesieczny 402 zl) 1 minuta kosztuje 73 gr brutto a sms 29 gr brutto.
Wiec po co placic abonament skoro bez niego mam lepiej niz obecnie.
W kazdym razie poczekam jeszcze kilka dni zobaczymy jak sie beda ludzie wypowiadc o nowym popie. Zobaczymy co na to odpowie PLUS i wtedy sie zdecyduje.
Andrzej dokładnie - sam kupisz telefon i bedziesz wolnym czlowiekiem. Jak za 3 miesiace pojawi sie lepsza oferta np w Plus to sie przesiadziesz. Zwlaszcza, ze nowe prawo telekomunikacyjne (powinno byc juz "na dniach") zapewnia Ci mozliwosc przejscia z numerem do innego operatora. Innymi slowy ja ze swoim numerem z Era moge isc do PLUSA czy IDEA i ERA nie bedzie mogla nic zrobic a PLUS i IDEA beda musieli mnie przyjac.
|