Dyskusja: Jaka komórka ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.06.2004, 18:23   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ej no panowie, czemu mówicie, że w takiej cenie nie dostanie się telefonu? Wystarczy rzucić okiem na Allegro (a i normalnie w sklepach dostać można w podobnej cenie, jeśli ktoś nie chce na odległość kupować) i spokojnie się za tyle coś fajnego znajdzie.

Ja tradycyjnie poleciłbym Siemensa M55. Na Allegro nie przekraczają one raczej 400 złotych, a są naprawdę świetne. Kolorowy ekranik (bardzo dobrej jakości), oczywiście polifoniczne dzwoniki. Możliwość dołączenia aparatu fotograficznego (640 na 480 zdjęcia i naprawdę bardzo chwalone jeśli chodzi o jakośc), bardzo fajny wygląd a do tego ogromne możliwości konfiguracyjne. Zastanów się nad tym modelem, bo według mnie naprawdę warto. Sam zresztą, jeśli w ciągu miesiąca ERA nie przedstawi jakiejś ciekawej oferty na abonament, prawdopodobnie kupię sobie ten telefon osobno i do niego jakiś zestaw startowy na kartę. W tym momencie to chyba najlepsze rozwiązanie.

ps: Ta oferta bardzo mi się spodobała i gdybym znalazł taką za ten miesiąc, to zapewne skorzystałbym z niej:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26912541

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post