Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a jak nie zaprosza to masz kolejnego nadawce spamu i reklam do kolekcji - jakaz to bedzie piekna baza - same aktywne maile i to maile z bardzo okreslonej grupy - "aktywni przeszukiwacze interentu, goniacy za nowinkami ze swiata IT, brak krytycyzmu w stosunku do otrzymywanych tresci" - piekna grupa docelowa
|
Dawno sie nie wypowiadales na naszym forum wiec postanowilem Ci odpowiedziec

.
Powiedz mi w czym Google jest gorsze od takiego O2 albo innego dostawcy darmowych uslug. Pamietaj, że Google do tej pory nie dalo plamy ze spamem i raczej watpie aby adresy zebrane w ten sposob posluzyly jako baza do wysylki spamu.
Sam korzystam z powiadamiania mailem o zmianach w bazie Goolge na temat pewnych slow kluczowych. Poza jednym mailem tygodniowo dla zadanego slowa nie dostaje nic wiecej z Googla. Jestem z tego bardzo zadowolony i z cala pewnoscia jakby mnie interesowala nowa uslyga w postaci 1 GB maila to bym sie tam zapisal bez obawy o los mojego adresu.
Dodam, ze 1 GB konto email to chyba jedyna rzecz jaka moze przyciagnac ludzi. W tym kawalku sieci jest ogromna konkurencja wiec cos oryginalnego trzeba zaproponowac.
Nie martwilbym sie rowniez tym, ze Google bedzie indeksowac poczte w celu dolaczenia reklam. Niech sobie to robia byle bylo to jasno zapisane w regulaminie. Skoro cos daja to maja prawa czerpac z tego zyski. Natomiast Twoim prawem jest nie zgodzic sie na taka forme swiadczenia uslugi przez Google i nie zakladac u nich konta.