Pewnie wielu z was nie slyszalo o grach MMORPG. W grach tych chodzi przewaznie o zdobywanie nowych leveli itp. MMORPG mozna nazwac RPG'ami ONLINE. W Priston Tale (PT) wybiera sie jedna postac sposrod paru ras - ja wybralem Fighter'a. Gra ta jest w pelni darmowa - wystarczy zessac klienta ze strony
www.eng.pristontale.com i grac do 3:00 w nocy

- zajmuje ok. 500MB (szybkie serwery, wiec nie ma DLUGIEGO czekania

). Sama gra jest w 3D (ladna grafika [troche bajkowa]) i z niezla muzyka.
Po sciagnieciu i odpaleniu wybieramy serwer (ja wszedłem na pierwszy lepszy, ktory rzucil mi sie w oczy, czyli MIDRANDA [czy cos takiego

]). Należy teraz wpisac login i haslo, ktore zarejestrowalismy na
www.eng.pristontale.com i możemy przystapic do wyboru postaci. Wybieramy ja z pośród 2 ras Morionów (to jest jakaś magiczna nacja) oraz Tempscronow (rasa technologicznie uzdolnionych ). W zależności od wyboru rasy, będziemy mieli do wyboru różne rodzaje postaci od zwykłego knighta, przez, rogue i maga do czegoś ala pikinier u Morionów i podobnych postaci w drugiej nacji (z tym że zamiast priesta mają chyba mechanicana, czy coś w tym stylu). Pozostało Nam tylko wybrać kolor włosów i ksywkę i można zacząc grę. W gre gralem ok. 30 min i bardzo mi sie spodobala, bo wiem o co w niej chodzi (istnieją takie klony jak MU, Knight Online itp.), jednak ta najbardziej przypadla m i do gustu - no i jest DARMOWA! Zachecam forumowiczow do SPROBOWANIA! Naprawde ciekawe i wciaga (jak nie lubiłem RPG tak ten MMORPG mnie wciagnal jak narkotyk

). Jesli ktos jest chetny mozemy pograc razem i razem pozabijac stwory, zgloscie sie na gg albo PM...
pozdro