Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2004, 16:04   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
To było juz bardziej ogólne stwierdzenie, niekoniecznie w odniesieniu do Iraku, bo powiem szczerze - ja nie mam pojęcia, jaka jest tamtejsza ludność. A w przeciwieństwie do niektórych polityków, nie wypowiadam się na tematy, o których nie wiem wystarczająco wiele.

A jeśli chodzi o moją wypowiedź to kiedyś przy okazji rozmowy z jedną dziewczyną zastanawialiśmy się, czy to, co staje się popularne, jednocześnie staje się normalne? I to jest według mnie dobre pytanie - pewne rzeczy w jakimś momencie wydają nam się niewyobrażalne. Nie akceptujemy ich w najmniejszym nawet stopniu. A czasami bywa tak, że z czasem stają się one powszechnie akceptowane. Czy wtedy stają się rownież normalne?

Tamta rozmowa akurat dotyczyła coraz większej ilości rozwodów, również w Polsce, ale można to odnieść do wielu innych tematów.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post