bez lipy
Ja tydzien temu stałem przed gorszym wątkiem.
Dostałem wezwanie w celu wydania karty powołania
![:-]](images/smilies/].gif)
to jest już lipa --> bilet
Żeby było ciekawiej kończe teraz studium, więc jestem gotowy do pełnienia służby wojskowej, a drugi raz studium policealne mnie nie ratuje, ratują tylkos studia wyższe.
To w jeden dzień postanowiłem, że będę studiowałe zaocznie Marketing i Zarządzanie z Informatyką w Biznesie (płatne co miesiąc).
Ze szkoły dostałem zaświadczenie, że złożyłem papiery, kiedy wyniki i takie tam. WKU to wystarczyło, chcą jeszcze tylko zaświadczenie w październiku, że już jestem studentem. A jestem na pewno - liczyła się kolejność zgłoszeń
![:-]](images/smilies/].gif)
.
O jakichkolwiek przekrętach nie ma mowy, szkoła na nic nie pójdzie.
Ogólnie nie stresuj się idź na to wezwanie z papierem ze szkoły, że jesteś w trakcie załatwiania papierów, a może już jesteś przyjęty...

Nie musisz nic płacić, ważne, że złożyłeś papiery, szkoła wie co jest potrzebne mężczyznom
WKU będzie każdego zdrowego człowieka prześladować bardzo długo i przysyłać smutne pisma... niestety, nie do końca ty desydujesz o swoim losie i o tym czy chcesz walczyć, uczyć się zabijać za marne 120 zł miesięcznie. Tam gdzie nauczysz się hamstwa i przeklinać.