Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.06.2004, 13:04   #3
wolfdog
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.06.2002
wolfdog zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja mam xa od 8 miesiecy i bardzo jestem zadowolony

Jesli chodzi o napedy montowane w tej konsoli to sa trzech producentow: Thomson, Philips, Samsung. Na ta chwile mozna dostac xy z samsungiem (uwazanym za najlepszy) i philipsem uwazanym za sredni jednak nowe philipsy nie odstepuja samsungowi na krok w w niektorych momentach sa niejednokrotnie lepsze (czytaja + i -). jesli chodzi o divxy nie spotkalem jeszcze odtwarzacza stacjonarnego ktory ma tyle mozliwosci co xbox (chodzi mi glownie o zmiane parametrow wyswietlanego obrazu tak jak mozna to ustawiac w samych kodekach na kompie)
sam zaczalem bawic sie w przerabianie xow sprzedalem ich bodajze 10 sztuk znajomym i wszyscy sa zadowoleni z mozliwosci jakie ta konsola prezentuje

Przerobek tej konsoli jest masa (mowimy o chipowych) i godna polecenia i zarazem jedna z tanszych jest aladdin +, mialem w rekach konsole przerabiane bezchipowo i powiem jedno lepiej zaiwestowac w modchipa, ze wzgledu na pozniejszy bezproblemowy upgrade biosu konsoli

Jak dla mnie jest to najlepsza alternatywa na rynku odtwarzaczy (dvd, divx, mpg, i co tam jeszcze nie wymyslili, no i naprawde dobre gry) za cene ok 950 PLN. Bardzo wazny jest fakt bezproblemowej wymiany dysku twardego na wiekszy i praktycznie zerowa awaryjnosc sprzetu.

Prosze zadac wiecej szczegolowych pytan, postaram sie w miare mozliwosci wyczerpujaco odpowiedziec
wolfdog jest offline   Odpowiedz cytując ten post