Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2002, 15:20   #8
nicram
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.03.2002
nicram w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam Philipsa PCRW804K, WinXP, Duron750(900),AOpen AK33 używam NERO 5.5.7.8 i miałem to samo (z tym że moja nagrywarka nie ma buffer underrun). na 15 płyt ****ałem 6, próbowałem robić wszystko, udało mi się uporać z problemem lecz nie wiem co było tego przyczyną. A historia jest taka miałem XP lecz zwaliła mi się płyta główna, włożyłem drugą płytę Procomp Bil1A z C400A zainstalowałem nowego XP obok starego, płyta po dwóch tygodniach wróciła z serwisu lecz coś się ******ło na starym XP i niebardzo chciał ruszyć więc zainstalowałem trzeci raz XP (każdy na innej partycji) pozostałe dwa chciałem usunąć ale najpierw chciałem zrobić kopię zapasową całego potrzebnego syfu który miałem na dysku nagrywam pierwszą płytę (OK) nagrywam drugą płytę i o zgrozo pierwsza od ok. 300 płyt z*** lekko zdenerwowany wżucam kolejną płytę i ponawiam wypalanie tego samego poszło OK rozpoczęłem kopiowanie trzeciej płyty i znowu płyta do wyrzucenia ... robiłem wszystko wyłączełem serwisy, antywirusy, wszystko co mogłem kombinowałem z DMA, zmieniałem wersje nero nie pomagało w efekcie z 15 płyt zostało mi 9 nagranych i 6 zrypanych ... po tym postanowiłem odzyskać pierwszego XP a dwa najnowsze wykasować i tak zrobiłem po powrocie do pierwotnego systemu na którym teraz pracuję wszystko jest OK
PHILIPS Rulez!
nicram jest offline