Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2004, 17:17   #1
^Fred^
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.06.2004
^Fred^ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LDW-811S zle nagrywa !!!! ;(

Kupilem ostatnio na allegro za 250 zl 100 esperanz dvd-r ... dzisiaj rano nagralem jedna ... ale dosyc dobrze chodzila ... miala nieliczne zaklocenia ale to raczej bylo spowodowane oryginalnym nosnikiem z filmem, ktory byl zaniedbany. Popatrzalem na strone cdrinfo i zobaczylem ze jest bios HS0Q ... poprzednio mialem HS0P ... no i sciagnelem i zainstalowalem. Przegralem 2 plytki z filmem i sie okazalo ze moj stacjonarny nie chce ich odczytac ... wypisuje mi : the disc is dirty. Chcialem przywrocic poprzedni bios ... wzielem flashfix i przeciagnelem do niego hs0p ale i tak nie chcial mi sflashowac bo widzial jakies dwa napedy "no name". wypisywal jakies bledy ... wzielem wiecj pierwszy flash ... hs06 no i poszlo ... ale dalej nie moglem wgrac hs0p ... sciagnelem wiec z neta hs0p w postaci bin i sflashowalem LtnFlash'em ... poszlo ... ale dalej zle mi nagrywa te filmy ;( ... zarowno w clonedvd jak i w dvd shrink ... co mam robic pomozcie !!

Wlasnie nagralem ten sam film na DVD+RW ze sklepu w slimie byla kupowana ... i dziala ladnie ... czyzby to te nosniki ?

Ostatnio zmieniany przez ^Fred^ : 25.06.2004 o godz. 18:29
^Fred^ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online