Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2004, 11:46   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
Co do Enyi to ja mógłbym się spierać do jakiej szufladki ją zaliczyć... koleżanka powiedziała, że ona reprezuntuje styl muzyki gregoriańskiej, chociaż nie zaprzeczam, że można doszukiwać się jeszcze innych gatunków muzycznych. Ponadto na płytce mam katalog z mp3 podpisany tak:
Florie Brown [Best of Irish Fiddle Tunes].

Zgodzę sięz AIRem. Mi chodzi o muzykę irlandzką, a nie, że dany zespół pochodzi z Irlandii. O ile mi wiadomo to U2 to napewno nie muzyka irlandzka, a reprezentują jakiegoś rocka...

@gallus_anonim podziękuj siostrze za pomoc
Ja osobiście Enyę mam w katalogu - muzyka relaksacyjna - razem z Enigmą, Gregorianem, Sarą Brightman, Loreną McKennit i innymi. A czy to jest muzyka irlandzka, gregoriańska, czy jeszcze jakaś specjalnie mnie nie interesuje

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post