Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2004, 15:13   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
To tez jakis dziwny trend
ale za to w srebrnym ladnie sie slonko odbija
Fetysz wręcz

A ja osobiście wolę srebrne aparaty. Jakoś wizualnie dużo bardziej mi się podobają, a tłumaczenie, że czarne mają lepszą optykę (tłumienie dodatkowego światła) jakoś mnie nie przekonuje. Mój MZ-6 jest srebrny i dobrze mi z tym

Cytat:
Na forach foto. tez czasami jestem
nawet za twoja rada zapisalem sie na pl foto
No ja właśnie na dniach zamierzam tam wrócić i poumieszczać trochę zdjęć. Ale też jak zawsze w przymrużeniem oka, bo wiem, jak tam bywa z komentarzami od "speców" i "znawców"

A ostatnio dobitnie to sobie przypomniałem, kiedy było chyba ze 100 komentarzy i ocen jednego zdjęcia i wszystkie dobijały do oceny: wybitne. Niby nic dziwnego, czasami zdarzają się naprawdę dobre zdjęcia, ale to było tak beznadziejne, że ja bym go nawet rodzinie nie pokazał, tylko po wywołaniu od razu wyrzucił ( i nie było to tylko moja opinia). To przypomniało mi, że na PlFoto więcej znaczy Twój nick niż rzeczywista wartość zdjęcia..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post