Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2004, 00:29   #894
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Cyryleq
Identyczna plyta, ja zaplacilem 4,3 zl./sztuka. Wypalilem nastepna plyte, oto wykres z kprobe(jak to interpretowac?)

Kurde zmartwiles mnie tym , musze nagrac troche waznych dla mnie danych i chce miec mozliwosc ich odczytania za rok-dwa, te plytki beda ok?:p. Jak nagram cos na cdr to dam wykres z kprobe. Jezeli chodzi o te "pliki" to jezeli to ma jakies znaczenie na obydwu plytach sa divxy
Nie ma to znaczenia, że to Divx'y - dane to dane. Co do jakości - to tak mi się wydaje - że powinna być lepsza - zobacz - u mnie mniej więcej w tym przedziale błędów to Vakossy - które o ile CDR palą się nieźle to DVDR - uważane są za nienajlepsze.

Z wielu postów wynika, że dany egzemplarz takiego samego modelu różnie może palić na podobnych płytkach - także sprawdź co innego. Mi dobrze palą się Blupop, Msonic, Platinum.

Co do trwałości zapisu danych - to Verbatim jest jedną z lepszych firm w tej kwestii.

No ale te "piki" . Ja osobiście długo z tym walczę i nic nie wywalczyłem - może reinstalka Windy pomoże - ale na razie nie mam czasu.

Vakoss x4 DVD-R palony x4 - jeszcze jako max odczyt (bez ograniczeń do x4)
Dołączone obrazki
File Type: png Vakossx4-R812BVS04(x4).PNG (65.0 KB, 366 oglądane)
VIZZARD jest offline