Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.06.2004, 04:37   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
wydaje mi sie, ze Shrek byl po prostu rewelacyjnie wypromowany... i to stanowi 1/2... noooo 1/3 sukcesu
No, tu bym się nie zgodził... Tzn. nie z tym, że dobre wypromowanie filmu nie ma wpływu na jego popularność, bo ma i to ogromny (nierzadko większy nawet niż wartość, którą sobą reprezentuje), ale z tym, że Shrek jedynka był dobrze wypromowany. Bo według mnie nie był praktycznie wcale... Pamiętam dokładnie kiedy moja ciocia w końcu (przez przypadek) to obejrzała i była zachwycona. Zaczęła wtedy mieć pretensje do swojego syna, że wcześniej jej o tym filmie nie powiedział, a sam trzy razy był na tym kinie. Ale one też wybrał się tam na to przez przypadek. Potrzebował jakiejś bajki, tudzień komedii i akurat padło na to. Nikt nie wiedział, co to jest i czego się po tym spodziewać.

Tak samo ja, coś mi się obiło o uszy, ale tak naprawdę nie miałem pojęcia, co to jest Shrek i nie wiedziałem nawet, że grali w kinach. Gryby nie siostra w Ameryce i jej zachwyty nad filmem, zapewne w ogóle przeszedłby dla mnie niezauważony.

Co innego dwójka... Tu już mamy promocję marketingową jak się patrzy Mam tylko nadzieję, że teraz właśnie, oprócz tej promocji, zachowany został jeszcze jakiś poziom samego filmu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post