Cytat:
Napisany przez robak
Ten model odtwarzacza właśnie będę miał szczęście posiadać w niedługim czasie. Szukałem w internecie informacji o możliwości zdjęcia blokady regionów, ale nic nie znalazłem. W ogóle mało o tym modelu jest napisane (mam na myśli polskie strony). Może ktoś z forumowiczów posiada ten sprzęt lub miał z nim do czynienia i podzieli się swoimi wrażeniami na jego temat.
Pozdrawiam.
|
byla kiedys firma Clonex w Gliwicach. Przerabiali oni od 2000 roku odtwarzacze na multiregion. Teraz z tego co wiem, raczej sie tym juz nie zajmuja (nie wprowadzaja nowych modeli), ale z uwagi, ze z Pioneerami modyfikacja zawsze byla prosta (tam z tylu jest taki port serwisowy), moze jeszcze beda mogli ci pomoc. Najlepiej napisz do nich przez formularz na stronie i czekaj na odpowiedz. To pewnie jakis nowy model, ale kto wie.. moze przerobia.
Adres
www.clonex.net
nie jestem z tej firmy, ale jest ona pewna... Zreszta opisalem na forum ze 3 miesiace temu przypadek znajomego, ktory przerabial Pioneera DV 350 (wszystko ok), sprawdz w archiwum. Jak cos chcesz sie dodatkowo dowiedziec, to pisz na priv.