Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2004, 00:11   #8
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wojtini
Rozumiem że TEAC CD-W552G to OEM Lite-On model LTR-52327S czy też innego modelu
Tak.

Co do LG - jak kupisz to zaraz bedziesz tu pisal czemu na niczym nie chce palic 52x Uslyszysz/zobaczysz tu ze to jest w trosce o jakosc zapisu ktora ponoc u LG jest bardzo wysoka. Nie wiem, ale ja wyrazam poglad ze albo nagrywarka pali bezblednie albo jest do kitu, ewent. system lub jego konfiguracja jest do kitu wiec takie argumenty mnie nie przekonuja.

Co do asusa to mozesz zerknac na cdrlabie wrzucilem testy zapisu/odczytu plytek Mint czyli szajsu, ale pewnie z racji ceny i tak w koncu kupisz Liteona.