Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2004, 12:16   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawek
Tam też jest instalator sieciowy, który sam w sobie "waży" około 300KB. Wtedy system sam wybiera jakich plików potrzebuje i je w czasie rzeczywistym ściąga na dysk i sobie instaluje. Być może tak będzie szybciej. jednak wadą tego rozwiązanie jest fakt, że za każdym reinstalem systemu (pomijam obrazy partycji) trzeba uruchamiać tego web instalatora i znów ciągnąć z netu pliki. A tak raz ściągasz i masz już to z głowy

Poza tym można zaprzągnąć do pracy jakiegoś Flashgeta, czy innego DAPa i ściągać na raty O ile pamiętam - nie ma z tym problemów.
Tak, już ściągnąłem.

Niestety zainstalowanie najnowszych driverów do karty graficznej, płyty głównej (Via 4in1), oraz Directa 9.0b nie pomogło. Gry dalej się nie uruchamiają. Sprawdziłem również ustawienia przyspieszania sprzętowego (jest na maxa) i ustawienia w Direxcie, ale wszystko jest tak, jak być powinno...

Macie jeszcze jakieś pomysły, czy mam po prostu założyć, że moja karta graficzna jest za słaba?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post