Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2004, 19:29   #1
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mbar
Mam właśnie w ręku płytkę DL Verbatim +R 2,4x oraz nagrywarkę 812S przerobioną na 832S. Ponieważ do 8,5 GB brakuje mi jeszcze jednego filmu AVI wrażeniami z testu nagrania i odczytu podzielę się najpewniej jutro wieczorem.
To co pisal pykson IMO testowanie DL na skladance AVI ktora duuuuuuuuuuuuuuzo bardziej 'pasuje' na 2 SL to szalenstwo. Dla dobra ludzkosci porzuc pomysl nagrywania tak avikow i przegral jakis full film DVD.

Cytat:
Napisany przez mbar
Ja jakiś miesiąc temu kupiłem 50 szt. Esperanz -R 4x Special Edition i muszę stwierdzić, że jakościowo są OK. Wypaliłem ich już 30 i tylko 4 lub 5 trafiło do kosza (nagrywarka się zawiesiła przy zapisie lead-out). Procentowo te Esperanze wypadły lepiej, niż nagrywane przeze mnie (411S@811S) Verbatimy -R od MCC, których więcej nie przeszło weryfikacji lub powiesiło się przy zapisie lead-out. Goodbye Verbatim -R.
Jednak nie odważę się kupić Esperanzy +R, tu pozostaję przy Platinumach 8x od Ricoha. Generalnie te dwie marki - Esperanza SE i Platinum 8x - są najlepsze dla mojej nagrywarki.
Ja juz wyaplilem 200-300 plytek z GSC002 (Espery i Xdisc) i musze powiedziec ze dla mnie rewelacja (no i ta cena !!!)

Z plusow platinum to tez super wybor.
pawelblu jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online