Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2004, 23:20   #31
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Już dawno przestałem przy filmach liczyć na rewelacje... Smutne, ale wolę zostać pozywynie zaskoczony, niż po raz kolejny się rozczarować.

Tak sobie myślę, że teraz właściwie to tylko pewne oczekiwania mam w stosunku do Shreka, bo jedynka naprawdę mi się podobała. Ale tak, jak np. wczoraj od kumpla wziąłem kilka filmów, między innymi Bad Boys II, Szkoła uwodzenia III, Starshy i Hutch, a jutro jeszcze mam mieć Cube II, to wobec nich nie mam kompletnie żadnych oczekiwań. Spodziewam się po prostu filmu do obejrzenia, po którym nie będę miał poczucia, że straciłem dwie godziny. Już od dość dawna nie zasiadam do oglądania filmu z nastawieniem, że będzie to coś, co na długo zapadnie mi w pamięć.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online