Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2004, 11:38   #19
Łukasz
Bywalec

Data rejestracji: 30.06.2004
Łukasz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez tosli
Niby racja, ale Mercedesów też sprzedaje się dużo, ale nie ma z nimi takich problemów jak fiatami czy polonezami, nie ? A przecież i to samochód i to samochód. Ale chodzi o tę różnicę w technologii. Pionek czy Nec dążą do lepszej jakości a nie do miliona sprzedanych sztuk miesięcznie.
A że są droższe, przecież Mercedesa na chodzie nie kupisz za 3000 zł a poloneza już tak.
Jeżeli już ktoś wysupła 300 zł to i znajdzie sposób na wysupłanie jeszcze 100 zł aby kupić coś lepszego.
Sam też nie miałem pełnej kwoty na moją nagrywarkę, ale pozostałą część wziąłem na raty i mogę się cieszyć czymś lepszym niż LiteOn i nie będę płakał na forum że mój Litek nie nagrywa, że pali mi płyty itp. itd.
O nie, tu się nie zgodzę. Mercedes już dawno przestał być synonimem jakości - znam masę przykładów, jak to meraś za 300.000 zł po porstu się zepsuł, np. gaśnie na wolnych obrotach, szyberdach się nie domyka, robi się zwarcie w półrocznym aucie i robi się dyskoteka - ksenony głupieją a wskaźniki w aucie to w lewo to w prawo - widziałęm. I mógłbym tak dalej ;-). Ale dlaczego kupiłem Litka - bo na dobrą sprawę, to juz dawno Pionier przestał być pionierem, sony sonym itp. Wszystko jest MADE IN CHINA, TAIWAN - więc po co dokładać stówkę czy dwie i sie też z tym bujać? A LItek ma też 2 lata gwarancji, wiec zawsze wrazie co można go wymienić. Aczkolwiek - am problemy z Litkiem ;-) i własnie wybieram się do serwisu. A co do innych sprzętów - o Necu i pionku też się coś znajdzie. ;-)
Pozdrufka
Łukasz jest offline