Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2004, 13:54   #3
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[QUOTE=bgn]
Cytat:
Napisany przez Pedros
Ocho, widzę że wielu z Was kibicowało Czechom. he he
Łatwo jest kibicować faworytom ale prawda jest taka, że Czesi paru
ja tam kibicowałem Czechom, bo ich lubię.Szkoda, że tem przsłowiowy jeden słaby mecz w turnieju wypadł im właśnie wczoraj.Przegrali zasłużenie - nie widać było Barosza, Kohler tez był słabszy.Dziwię się, że od poczatku dogrywki nie wszedł nie wszedł Heinc z Banika Ostrava - bo było widać,że pomoc Czechów gra słabo.
No i nie miał bym nic naprzeciw, żeby Grecy złoili skórę portugalczykom

PS Moim marzeniem jest też to, abym za moj opłacony abonamet nie musiał słuchać Szpakowskiego i tego drugiego kretyna - chociaz Pedrosie jestem w tej dobrej sytuacji, że mogę mecz ogladac w czeskiej telewizji - i komentatorzy spokojniejsi i bardziej fachowi ( nazwisk nie myla) i kolorki ladniejsze
Hie, hie
Chodziło mi o to, że faworyci zwykle są przewidywalni bardziej, lepiej grają i są większe szanse na to że wygrają - choć te mistrzostwa pokazały zgoła coś odwotnego
Sam lubię Czechów i myślałem, że faktycznie nie przerżną ani jednego spotkania. Choć czułem przez skórę, że mecz może być ciekawy w sensie wyniku
woitas pewnie ma rację - Grecy tych stadionów nie skończą budować a jak wygrają jeszcze jeden mecz, to już na pewno nie skończą
A ponieważ nie przepadam za Portugalią:
Portugalia:Grecja - > 1:2 ale jeśli w regulaminowym czasie będzie 0:0 to nie wiem