Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2004, 12:19   #225
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
że jak? biali? Ciekawa teoria.. to może my też jeszcze zczerniejemy?
ludzie, jestem juz zmeczony tym wyjasnianiem.

@andrzejj9
zczarniejesz, jezeli jestes mlodszy niz kilka dni, (bo po takim czasie u Murzyna pigment skorny przyjmuje barwe czarna w skutek kontaktu ze swiatlem). Ale to Ci chyba jednak nie grozi, sadzac po dacie rejestracji -jestes nieco starszy.
Cytat:
Napisany przez Edwardo
PS. kto sie ze mna klocil ze murzyni rodza sie biali a potem nabieraja barwy skory?
pisze jeszcze raz: bzdura!! rozmawialem z lekarzem. mysle ze troszke wiecej wie niz ksiadz z misji...
@Edwardo,
uzyj funkcji "szukaj" a dowiesz sie "kto sie z Toba klocil"
JA!
ale nie klocilem sie z Toba, a Cie uswiadamialem. Coz, jezeli dalej nie wierzysz to trudno.
albo innych oklamujesz, albo rzeczywiscie wierzysz temu lekarzowi. Jezeli tak, to dam Ci rade: zmien lekarza, bo ten sie chyba cos na studiach nie uczyl...
P.S. napisales: "mysle ze troszke wiecej wie niz ksiadz z misji..." - wydaje mi sie jednak, ze jest na odrwot; zapytaj moze Twojego zaprzyjaznionego lekarza czy kiedykolwiek widzial wogole Murzyna, a codopiero noworodka murzynskiego.

Nie chce sie bawic w jakas obrone kleru, bo juz pod to mozna podciagnac tego posta, no ale skoro gosc tam siedzi jako misjonarz wsrod tych Murzynow to nie mam powodu mu nie wierzyc.

Jezeli chcesz sie dalej upierac przy swoim to masz do tego oczywiscie pelne prawo, ale ja znalazlem w necie dowod na moja "teorie", a Ty podpierasz sie opinia jakiegos anonimowego lekarza.
http://www.mb.diecezja.tarnow.pl/gaz...7-08/art_5.php