Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ja widze na wszystkich 3 wykresach niepokojacy skok PO w dwoch miejscach tak po przejsciu polowy (diagnoza ta sama na kazdym wykresie - oczywiscie przy normalnej skali byloby to bardziej widoczne).
|
Otóż to
Kiedyś już opisywałem ten problem, ale nikt nie potrafił mi powiedzieć w czym rzecz
Chodzi mianowicie o te piki w PO
O ile u innych na różnych wykresach widziałem takie rzeczy - to w moim przypadku te piki są także na płytach CDR
Próbowałem już wszystkiego - ASPI, Nero, przepinanie taśm, różne kombinacje IDE, samodzielne i łączone, różne wersje sterowników dla nForce2
Na koniec zainstalowałem tylko od zera - WinXP PRO , SP1XP, i kprobe bez aspi, no i chyba stery dla nForce2 2.45
Było to samo
Płyta "przeleciana" na kprobe nagrywana na innej nagrywarce daje podobny efekt przy odczycie na 812S lub
812@832
I teraz najlepsze: to już drugi egzemplarz który mam - przeddem szary, teraz czarny - co prawda obydwa z kwietnia, ale u nikogo innego tego nie nie widziałem
nie wiem czy to jakaś wadliwa partia, czy coś z konfigiem sprzętu - może bufor jakiś?
i na koniec dodam jeszcze, że zamontowana w kompie 52327S takich cyrków nie robi

Nie mam pomysłów

a żyć jakoś trzeba