Dyskusja: KProbe to shit...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2004, 23:42   #50
latet
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.08.2003
latet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
A możesz coś takiego zrobić ale na wypalarce DVD?
Niestety, jak na razie nie mam dostępu do żadnej wypalarki DVD firmy LiteON i chyba tak zostanie...

Wyniki uzyskane na COMBO są "stabilne" i powtarzalne, więc jak dla mnie (do porównywania tego co sam palę na LG na róznych płytkach) - takie rozwiązanie wystarczy.

Ale oczywiście też mnie korci dowiedziec się, czy te płytki dałyby lepsze wyniki testowane (w taki sam sposób) na jakiejś nagrywarce DVD Lite-ON. No bo to co widać (np. wyniki dla TDK DVD-R palonej 2x) trudno uznać za rewelację, a przecież mam wszelkie podstawy (dobry nosnik i nowa, dobra LG) sądzić, że ta płytka jest w bardzo dobrym stanie.

Z drugiej strony... Wy tam (w większosci) testujecie sobie w tych samych napędach, w ktorych palicie, a to już z założenia nie jest calkiem OK. No chyba, że przyjmiemy umownie, że tak jest własnie OK ;-)
W takim razie mój wynik (LG---->COMBO) nie jest taki zły, zważywszy, że test odbył się nie tylko w innym urządzeniu niż wypalało, ale także w ogóle nie w nagrywarce, tylko w jakimś marnym SROMBO-COMBO

Jak sądzicie?

Latet

Ostatnio zmieniany przez latet : 05.07.2004 o godz. 23:45
latet jest offline