Wiesz Weron nie mialem zamiaru pisac nic na twoj temat ale nie moge patrzec jak coraz wiecej takiej lamerii jak ty jest na sieci. Napisalem o sterownikach do nagrywarki dlatego iz myslalem ze beda do niej potrzebne dodatkowe sterowniki aby mogla nagrywac ale ty juz mailes sie czego przyczepic. I co, dowartosciowalo cie to? Poczules sie dzieki temu lepiej? No i co, od kiedy masz komputer? Rok, dwa i nadal szukasz POWER na klawiaturze?(Weron wiesz POWER to taki duzy przycisk na obudowie komputera, wylancza sie nim komputer) A jak jestes taki hacker to powiedz mi ile umiesz jezykow programowania? Bo ja 4. A pracowales kiedys w innym systemie niz windows? Chociaz w DOS`ie bo nie bede wspominac juz o Linuxie, Solaris`sie czy czystym Unix`ie. No wiem...zaraz powiesz ze jezykow programowania to ty umiesz 8 a teraz twozysz wlasny 9, a pracowales w 15(moze 40?: ) systemach operacyjnych. Tylko ciekawe jak by to bylo w praktyce... Najbardziej spodobal mi sie twoj tekst: " Zobaczyl bym przede wszystkim podlaczenie do plyty glownej(czy niebieski wtyk tkwi w plycie i takie rozne podstawy)" NAwet nie wiesz ze te "niebieskie wtyki" to IDE a wogole wcale nie musza byc niebieskie

! Wogole to ciekawe ze takie teksty jak ty to daja tylko same lamy bo wyzywac umiesz ale jak pomoc to juz nie wiesz