Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2004, 12:51   #1
SabaT74
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.07.2004
SabaT74 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Digital8 do DVD w Movie Factory3

Witam!
Mam problem z tworzniem plytki DVD w Movie Factory3. Zrzucam material filmowy z kamery Digital8 przez FireWire uzywajac wlasnie MF3. Do tego momentu wszystko jest ok. Jakosc materialu wyglda na kompie zadowalajaco. Natomiast problemy zacyznaja sie przy authoringu (chyba) po zrobieniu menu i wlaczeniu podgladu projektu obraz tak ma pogorszona jakosc (i nie mowie o przeplocie) widac to totalnie po nagraniu plytki...jakosc jest zenujaca..pikseloza i koszmarne plamy pojawiajace sie i znikajace. Nie wiem w ktorym momencie cos zle robie. Zrzucajac obraz ustawialem jakosc GOOD QUALITY przy biracie 4000...na kompie uzyskuje dobry material ale po nagraniu na plytke dvd kaszana tak jakby przy nagrywaniu konwertowal material do gorszej jakosci? Dlaczego tak sie dzieje? Totalnie zglupialem i nie wiem czemu? Prosze o pomoc. Mam P4 3.2Ghz 512 RAM Winfasta 5950 Ultra. Sprzet chyba dobry... PS..nie wiem czy to ma znaczenie bo kasetka z materialem zrodlowym jest Hi8 ale przepuszczam to przez kamere Digital8 wiec to i tak cyfrowo leci...poza tym jak pisalem wyszej po zrzuceniu materialu jakosc wizualnie zadowalajaca...pomocy!!!
SabaT74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online