Ja nadal jestem zwolennikiem DVD2DVDR z CCE 2.50. Plus porady Cobry i Gelo 5. Nie jestem w stanie przekonać się do potrzeby MENU na płycie. Zabiera cenne megabajty. Napisy i Audio można zmienić z pilota odtwarzacza. Co do 2 wersji językowych, ścieżek dźwiękowych. No cóż, czasem PL Audio musi ustąpić (chyba,że jest to Shrek

] w imię jakości filmu i zgodnosci z orginałem. Ale pocieszmy się,że zwykle PL lektor jest fatalny

. PL dubbing natomiast może być znakomity : wspomniany Shrek, oraz, co pewnie nie wszyscy pamiętają, serial angielski "Ja Klaudiusz" czy pewnie bardziej znany, nadawany na Canal + Star Trek : Voyager. W filmach zwykle wystarcza jednak ENG Audio i PL subtitles. No chyba,ze ktoś ma dzieci i one nie czytają jeszcze sprawnie.
Dodam jeszcze,ze Last Samurai jest chyba pierwszą płytą ,gdzie zainteresował mnie dysk z dodatkami. Naprawdę ciekawe. Zwykle dodatków jest za dużo i trudno znaleźć w nich wartościowe rzeczy (a są nimi niewykorzystane sceny albo alternatywne zakończenia, jak np. w Roninie). Zwykle sa to zachwyty reżysera i aktorów nad filmem.
Jabba