Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.07.2004, 11:29   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
Co do PhotoShop'a to spróbój "różdżką". Ona zaznacza "odcienie". Możesz też ręcznie np. "lasso magnetyczne", które "przykleja" się do krawędzi odcieni, albo "zwykłym". Jak już będziesz miał zaznaczone co chcesz potraktuj porządanym efektem. Polecam ci też przeróżne plugin'y np. Andromeda'y są dobre, ale uważaj, niektóre crash'ują cały program i potrzebna ponowna instalacja - szczególnie firm "z d...y wziętych".
Drugim ciekawym programem jest The Gimp. Też dużo potrafi. Ja używam obywu, Photoshop'em robię to, Gimp'em tamto... (chyba ciebie dobrze zrozumiałem?)

edit:
Po ściągnięciu załączonego archiwum, Zip mi "mówi", że jest uszkodzone albo w kilku częściach... Co jest? Próbowałem kilka razy.
Dzięki za odpowiedź O Gimpie wiedziałem, ale jakoś wszystkie moje dotychczasowe próby bliższego kontaktu z tym programem kończyły się niepowodzeniem. Może tym razem

Jeśli chodzi o archiwum to jest dobre, ale musisz je ściągnąc jakimś programem - np. Flasg Getem, czy Download Accelerator. Jest to stary już problem na forum, którego do tej pory nie udało się całkowicie rozwiązać, ale na szczęście można obejść (za pomocą powyższego sposobu).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post