Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2004, 21:36   #6
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez seoman
expekt i unibet sa wypłacalni tzn to co wygrasz to ci przeleją no konto( wiem bo sam gram)

ale na twoim miejscu bym sie dobrze zastanowił zanim sie zarejestujesz i wpłacisz tam jakiekolwiek pieniadze na 90% je stracisz (nie ze cie bukmacher oszuka tyko je przegrasz)

jeśli myszlisz ze zrobisz z 5 zł np 100zł to sie gruuuuubo pomyliłeś, powiedzmy z 1000 zrobic 1100 jest nie lada wyczynem.

co prawda jak ogladasz jakis mecz w tv i postawiłeś nawet symbolicze 1zł to od razu sie lepiej ogląda

jezeli mimo to sie zdecydujesz to przy rejestracji wpisz ten numer 1067244 w pole osoba polecajaca (bukmacher - expekt)
Nie zgadzam się. Jeżeli siedzi w wynikach, tabelach i listach kontuzjowanych to bez problemu można wygrać. Jak jeszcze grałem (jakieś 8 lat temu) w Profesionale to ładną kasę od nich wyciagnałem. Postawiłem 5 zł na parę meczów NBA i ligę angielska no i zrobiło się 450 zł. Z tego postawiłem później 200 zł na wygraną Bull'sów (z Jordanem jeszcze) no i kolejne 100 zł. Jak doszedłem z 5 zł do 1000 to się wycofałem i więcej mnie nie widzieli.

No a jak super się mecz ogląda jak postawiłeś na niego 200 zł
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post