Cytat:
Napisany przez Air
Nie zgadzam się. Jeżeli siedzi w wynikach, tabelach i listach kontuzjowanych to bez problemu można wygrać. Jak jeszcze grałem (jakieś 8 lat temu) w Profesionale to ładną kasę od nich wyciagnałem. Postawiłem 5 zł na parę meczów NBA i ligę angielska no i zrobiło się 450 zł. Z tego postawiłem później 200 zł na wygraną Bull'sów (z Jordanem jeszcze) no i kolejne 100 zł. Jak doszedłem z 5 zł do 1000 to się wycofałem i więcej mnie nie widzieli.
No a jak super się mecz ogląda jak postawiłeś na niego 200 zł 
|
no to miałeś wiekie szczescie.
pare lat temu sts i inne profy były w powijakach i było sporo pomyłek w kursach i mozna było na jednym kuponie miec z 3-4 mecze z niezłym ako.
teraz by miec ako 100 (5x100 =500) trzeba by postawić z 20 meczy na jednym kuponie. a prawdopodobienstwo wygrania takiego kuponu równa sie praktycznie 0. nawet jak stawiasz kursy w przedziale 1.10-1.20 (teoretycznie same pewniaki 100%).
zrób sobie mały eksperyment stań sobie w sts-ie i policz sobie ile ludzi stawia kupon tasiemce za 2 zł , a ile powiedzmy za 500 i więcej. a potem. tych co przychodzą po wygrana. i z jakich kuponów.
mozesz mi wierzyc ze bukmacherzy mają zyski właśnie z tych dwuzłotówkowców.
np: teraz nie postawisz u bukmacherów naziemnych meczu pewniaka jako singiel tylko w kombinacji 3-4 meczy.
tez na poczatku myslałem ze postawie sobie 2 zł na kupon z ako 20 i już mam z 2 40 zł
nie ma szans by wybrać i zrobic dokładna analize ilus tam meczy.
np: wczoraj mecz tenisa W. Moodie-B.Baker moodie 100% pewniak kurs-1.20 do 3.5
i jak myślisz kto wygrał?