Dyskusja: Lech Liga Polska!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2004, 00:51   #7
krzpac
RTS Widzew Łódź

Data rejestracji: 07.07.2000
krzpac niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez przemas
dziwie Wam się chłopaki...
teraz mieć dobrą druzynę bez olbrzymich nakładaów finansowych jest niemożliwością. więc wszsytkie takie twory jak Era Basket Liga, a teraz Lech Liga Polska muszą mieć rację bytu bo sport to kasa, a tej za darmo nikt nie da.
idea/zepter śląsk wrocław...
dospel katowice...
złomrex włókniarz częstochowa...
cóż... takie czasy.
juz na szczęscie nie ma Dospelu, tylko GKS, kibice wygrali, klub wrócil do swojej prawdziwej nazwy... nie wiem jak jest w innych sportach [ale z tego co widze fanom kosza nie przeszkadza zmiana nazwy druzyny], ale w pilce noznej na szczęscie kibice wolą miec biedniejszy a przez to słabszy zespoł, tradycja to najwazniejsze !

u nas w Polsce ostatnio chorym pomysłem jest przenoszenie klubu z miasta do miasta czy fuzje... to jest opiero maksymalnie chore i ktoś powinien wystapic o zmiene w prawie zeby do czegoś takiego w przyszłosci nie dochodzilo...

od siebie jeszcze dodam, ze ja jak i prawie wszyscy kibice np. wolimy Widzew nazywający się Widzew bez zadnych nazw sponsorów nawet jest ma to spowodowac ze sponsor sie wycofa... tak samo z fuzjami... chcieli nas polączyć z róznymi klubwami II i III ligowymi, po to zebysmy zaczynali z zerowym [nieujemnym] kontem i z mozliwoscią szybkiego powrotu do I ligi... zas te pomysły na szczeście udało nam się obalić... wolimy nawet zaczynac od VI ligi jesli bedzie trzeba, najwzniejsza to tradyja......