Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.07.2004, 00:02   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
chodzi Ci o klawisze zintegrowane z mycha (lub czyms co ja zastapi)? w tej klasie cenowej ten Mediatech - ma go moj kumpel i chwali sobie (jest nawet przycisk do wysuwania kompaktu )
ja mam osobiscie odmienne zdanie - klawisze maja byc proste (nie uzywam przyciskow dodatkowych, bo wiekszosc ich funkcji i tak realizuja skroty klawiszowe) ale niezawodne - czyli dwie firmy do wyboru: Microsoft lub Logitech
imho na klawiszach, myszce i monitorze nie mozna oszczedzac bo z tym masz stycznosc non stop - a czy proc jest o 100MHz szybszy czy nie to nie zauwarzysz
polecam firmowa klawiaturke, ja preferuje logitecha, prosty model z padem pod nadgarstki za okolo 50 PLN
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post