Cytat:
|
Napisany przez wysiak
Weron --> Troche klamczuszkiem chyba jestes. Konkurs byl w 2002 roku, wygraly trzy osoby,
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=527617
Zakladam, ze uzywales wtedy ksywki Mariusz_kos, bo pozostale 2 osoby znam, pisza tam do dzisiaj.
http://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=16972
Skoro od tamtego czasu na GOLu nie piszesz, to jakim cudem napisales ostatniego posta 28 maja tego roku, 2 lata po tamtym strasznym wydarzeniu, gdy nie otrzymales swojej nagrody (btw. trzeba bylo upomniec sie na maila, a nie obrazac sie jak skrzywdzona panienka).
|
Prawidlowo zakladasz ( Mariusz_Kos jesli chodzi o scislosc)
Co do napisania tego postu to nie potrafie teraz Ci wytlumaczyc jak do tego doszlo. Musialbym go zobaczyc a nie widze opcji pokaz wszystkie posty danego uzytkownika.Prawdopodobnie szukalem jakiejs informacji i przy okazji machnalem tego posta.Tak rzeczywiscie to bylo straszne wydarzenie spac nie moglem po tym i musialem wynajac osobistego psychoanalityka.Zreszat pozniej sie zastanawialem nawet czy nie nalezy oskarzyc administracje tamtego forum.Glownie chodzilo o zwrot kosztow.No zobacz nie dosc, ze wygralem gre za niecale 20 zloty to jeszzce musialem zaplacic pare tysiecy za leczenie.Dobrze chociaz, ze terapia odniosla skutek.
A tak na powaznie to chyba nie sadzisz, ze bede ich prosil o gre, ktora nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci.Chodzi o zasady.To jest calkowicie nieprofesjonalne podejcie do uzytkownika.Za to jak ty bys im zaplacil to by pewnie sie zesrali, zeby dostarczyc bo w koncu placisz a nie musza dawac za darmo.Pozniej tez widizalem jak pare osob musialo sie dopraszac o nagrody, ktore dostali. Nie wiem jak to sie skonczylo bo nie interesowalem sie ta sprawa.Ale skoro jestes tak dlugo juz uzytkownikiem tamtego forum to powienienes wiedziec, ze takie sytuacje maja miejsce.Poza tym nie podobalo mi sie tez pare innych rozwiazan miedzy innymi administrowanie.Nie moiwac juz jak ludzie sie tam zabijali aby miec status generala.To zenada dla mnie.Pozniej zrobili to za tysiac postow wczesniej bylo 100.W ogole ja w tej sprawie popieram jak najbardziej zdanie Sida.Przeciez to trzeba byc *****em, zeby kazac sobie placic za mozliwosc sciagniecia patcha czy jakiegos edytora a tak chyba tez tam jest.Wiec jeden ***** kaze sobie za to placic a drugi placi.Od razu przypomina mi sie historia jak to gosc na alegro sprzedawal kodeki do divx.Idiotyzm.
A kolega Loonatyk jak najbardziej lunatykuje.
W jego przypadku to tylko belkot, belkot, belkot.
Nie mowiac o tym, ze nie zrozumial o co chodzilo autorowi posta na golu.
Powiedz co ty w ogole chcesz reklamowac.Przeciez to normalna kpina aby z czyms takim sie pokazywac.