Cytat:
|
Napisany przez Robs
eeee, nie sądzę, InstantCopy jednak bije Shrinka i inne transkodery, ale ..... zróbcie sobie nim Ostatniego Samuraja, hmmm, sceny w lesie zamglone albo zadymione, IC wysiadł  wrzuciłem to do DVD2DVDr (6-pass) i ....... spróbujcie to odróżnić od oryginału 
|
moze masz i racje z tym IC8 co do Shrinka, ale pamietam te testy ktore byly podane na tej stronie i Instant Copy byl na drugim miejscu (ale to juz malo istotne), ale nie dawno byly robione testy w ktorych za najlepszy program zostal uznany Nero Recode 2 dlatego dla jednego IC8 jest lepszy a u innego np.Nero Recode 2 i tak dalej, ale program Shrink zawsze sie plasuje w czolowce (ostatni test wykonany przez "Chip" IC8 punktow 88 a Shrink 85 roznice nie az tak znaczne biorac pod uwage ze program ktory zajal ostatnie miejsce uzyskal 51 punktow).Ja mysle ze kazdy ma swego faworyta (ja nie mowie ze moim jest Shrink pracuje na CCE ale przy krotkich filmach i malej kompresji calkiem dobrze sie sprawdza).Ale fakt jest jeden przy dlugich filmach CCE jest nie do pobicia jesli mowimy o jakosci obrazu.
pozrawiam