SHREK 2, Safe Disc v2.9
Witam.
Kupiłem ostatnio dziecku grę SHREKA 2 i po tym jak zobaczyłem jak moja pociecha obchodzi się z tą płytką chciał bym zrobić kopie dla bezpieczeństwa.
Przeskanowałem grę Clony XXL v2.0.1.5PL, program wskazał mi to zabezpieczenie Safe Disc v2.9 , w następnej kolejności uruchomiłem Alcoholera 4.0 uaktualnionego do wersji 4.1.
Ustawiłem profil zabezpieczenia na Safe Disc 2.9 i dodatkowo parametry:
MOJA NAGRYWARKA TO LG GCE-8481B 48x24x48
(w bazie danych na stronie głównej pisze BRAK DANYCH przy obsłudze Safe Disc)
Odczyt
prędkość: 8
Tryb zapisu:RAW DAO
Ignoruj błędy odczytu:Tak
Szybkie pomijanie błędnych sektorów:Tak
Korekcja EFM: włączona
Po sprawdzeniu tych ustawień uruchomiłem Alcohola 120% w najnowszej wersji 1.9.xxx. Alcohol przejął wszystkie ustawienia z Alcoholera (w alcoholu ustawiłem profil Alcoholera) i zacząłem robić obraz płyty, po zakończeniu tej operacji uruchomiłem grę z obrazu i pełen szczęścia zacząłem smażyć na płytkę Alcoholem z uruchomionym Alcoholerem z parametrami:
ZAPIS
prędkość: 8
Tryb zapisu:RAW DAO
Korekcja EFM: włączona
Profil:Alcoholera
Po zakończeniu spalania wkładam płytę pełen nadziej że się powiodło a tu wielkie rozczarowanie gra zawisła i ani ruchu ( A z obrazu płyty HULA).
Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ***8211; PROSZĘ O POMOC .
Zapomniałem dodać że zrobiłem to jeszcze raz z max parametrami (bez skutku) i jeszcze raz u kolegii przy pomocy nagrywarki LG 52x24x52
i tu chodzi zarówno obraz jak i spalona płyta - lecz płyta tylko chodzi na tym jednym kompie.
POZDRAWIAM i jeszcze raz proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniany przez dolas : 12.07.2004 o godz. 08:27
|