Dyskusja: Co Kupic
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2004, 16:26   #16
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Rayman
Obecnie producenci robią nagrywarki pod kątem szybkiego zbicia kasy
Zgadzam się z tobą - kiedyś sprzęt był bardziej dopracowany , ale technologia idzie do przodu i generalnie jeżeli chodzi o korekcję błędów jest lepiej niż gorzej

Cytat:
Napisany przez Rayman
A żeby było miło to dołączają się do tego producenci płyt do nagrywania!
Potwierdzam! Stare płytki, nawet tych niedobrych producentów mają o wiele mniej błędów niż dostępne obecnie - nagrywane na tych samych prędkościach.

Co prawda teraz jest trochę inny nośnik niż kiedyś, ale zostało mi jeszcze trochę ze starych zapasów, więc mam porównanie.

Cytat:
Napisany przez Rayman
A co do NEC-a. Testowałem ją ostatnio długo i czyta bardzo dobrze wszystkie płytki, dobrze nagrywa DVD+-R/RW i CD-R/RW
Nec jak dla mnie jest najlepszą spawarką jaką wypuszczono do tej pory - mówię tu o modelu 2500A.
O 2510A mogę tylko powiedzieć coś tylko z tytułu przeczytanych postów - nie miałem jej osobiście

Być może, że 2510A nie ustępuje 2500A jakością nagrywania i jeżeli jednak 2510A to nie to samo co 2500A (w co szczerze wątpię) - został dopracowany w nim także mechanizm korekcji.
Ale z pewnością zależy to także między innymi od egzemplarza na jaki się trafi.
VIZZARD jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online