Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 00:21   #11
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Ja tylko male okruchy do watku dorzuce... zgadzam sie z Sidem, Nimalem trzeba wyprobowac kazda z przegladarek, poznac co w trawie piszczy, ale prosze was bardzo nie starajcie sie jak swiadkowie Jehowy za wszelka cene propagowac z fanatyzmem tej opery, to przesada... faktem jest ze to dobra przegladarka alternatywna do IE, ale niestety w przypadku bankow on-line oraz innych uslug w necie sie juz nie sprawdza, pod tym wzgledem lepsza jest juz mozilla, ktora ja osobiscie bardzo sobie cenie... w zyciu codziennym uzywam MyIE 2 i dobrze sie z nim czuje, jak dotad mimo tej calej burzy z dziurami IE jakos sobie dzialam na tym calkiem fajnie, od czasu do czasu wlacze mozille oraz opere, ale to juz kwestia gusta i tyle.... bez obrazy ze jestem ploretariat czy jakis tam plebs bo uzywam "gupiego i badziewnego" IE, to mi sie nie miesci w glowie jesli pojawiaja sie takie opisy, tu mam uznanie dla Ciapka, ktory nie ulega trenda mody przegladarkowej, chlopak jest klasik i tyle