Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 09:00   #43
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
activex jest wynalazkiem ms i jest zalezny od IE [a wlasciwie od calego systemu], to w nim musisz to ustawiac - nie wiem w sumie po co - jedyne zastosowanie to chyba tylko skaner antywirusowy online - bo mam 2k3 gdzie activeX jest domyslnie wylaczony i zabity i jakos wszystkie strony dzialaja

co do pf to az poswiecilem minute zeby zalozyc tam konto i sprawdzic - ery juz nie chce mi sie sprawdzac
na pf najdluzje trwa ladowanie jakiegos systemu banerow/zliczania odwiedzin pod adresem dc1.sabela.com.pl - jestem ciekaw co to jest

ciapus - nikt nie mowi ze opery uzywa 99% ludzkosci - zauwaz ze tu nigdzie nie padlo takie stwierdzenie, najczesciej dyskusja wyglada tak ze uzytkownicy alt. browserow je chwala i polecaja a uzytkownicy IE rzucaja cyferkami jak to tych pierwszych jest malo, nie wiem czy zauwazasz ale to nie jest dyskusja na ten sam temat, co wiecej czesto osobnicy z drugiej grupy posuwaja sie do takich wypowiedzi w jakich przedstawil sie twoj znajomy [trzy zdania i wyszedl na tego na kogo wyszedl - trzeba miec talent] nie mogac znalesc argumentow w funkcjonalnosci IE, obrazaja rozmowcow [im mlodszy 'ekspert' tym bardziej]

dla mnie liczba uzytkownikow nie jest zadnym argumentem w sprawie jakosci produktu

ps. andy - jak juz cos robisz to rob to z glowa - firefox wyszedl juz w wersji 0.9 i sadze ze lepiej przetestowac jego, niz archiwalna wersje 0.7
Dołączone obrazki
File Type: png ClipBoard-1.png (29.6 KB, 118 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 13.07.2004 o godz. 09:37
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post