Dyskusja: Napisy do DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 11:35   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_dawid
Czesc

Jakie napisy mam dac do tego filmu DVD, poniewaz napisy mi sie wogule nie gasza po paru sekundach, tylko sie gasza jak sie pojawiaja nastepne. Dziekuje za odpowiedz gg: 2172977
zasysasz program subtitleworkshop i w nim ustawiasz max czas wyswietlania napisow (dokladnie nie wiem gdzie, bo nie mam go przed oczami)
P.S. progz jest na stronie CobraVerde
milego - to troche zajmuje