Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 15:09   #9
s19
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.07.2004
s19 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam wszystkich tutaj....i wielkie dzieki za fatyge w mojej sprawie...

poprobowalem kilka razy kilka roznych krokow takich jak pisaliscie ale chyba problem jest juz w czyms innym patrzcie:
subedit, best player i inne proksy nie otwieraja mi tego filmu...ale na przyklad divx player mi otworzyl ten film tylko ze tam napisow sie nie da chyba ustawic; mplayer tez mi otwiera ten film tam napisy wchodza...ale czemu inne programy mi wlasnie nie chca tego odpalac...jak wzialem to proksem Allplayer to podal ze brakuje DIVX v.3alpha i pyta czy z netu go sciagnac biore ze tak sciaga go ale dalej kapa...pozniej nowsza wersja Allplayer 2 podaje ze plik uszkodzony i czy go naprawic biore zeby tak ale mowi ze za malo miejsca na dysku c ale nie wiem czy da sie tam zmienic zeby mogl naprawic plik na innym dysku na ktorym jest miejsce...

takze nie wiem co myslec jedne programy otworza inne nie...szkoda bo chcialem to ogladac subeditem a biore bajke do kumpla i wszystko dziala...to jest wlasnie swiat komputerowy hehe...nie wiem co myslec moze trzeba dac sobie spokoj

allplayer mi pozmienial ikony wszystkich plikow czy to avi czy mp3 i wszystko skojarzyl ze soba...tylko ze ja juz wywalilem ten proks i zostalo tak ze jak odpalam film to pyta sie o lokalizacje tego proksa...da sie zrobic zeby powrocily wszystkie ikony do starej postaci tak jak przed zainstalowaniem allplayera jak KTOS cos wie niech da znac...pozdro

"nie licze na twa pomoc bo jej nigdy nie otrzymam
milosc to samotnosc i dlatego sie jej trzymam"
s19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post