Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2002, 14:48   #5
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Kermit83 (23-03-2002 09:32):
Niestety, to nie rozwiązało mojego problemu. Cały czas mam Cache synchronization failed 02 04 08 ....
O co tu chodzi.
Inne programy działają OK ale wiadomo że w nero nie zrobie idealnej kopii płytki.

HELP PLISSSSSSSS....
A dlaczego po prostu nie zapodasz clona Po co upierasz sie przy blind wright suite? Majac nero i clona nic wiecej nie potrzebujesz do szczescia.
Co do WIN ME to mam o nim dobre zdanie, u mnie obsluguje dwie nagrywary, cedeka i zero problemow. Nie potrzeba z nim nic robic zeby dzialal, ale moze to niektorych wkurza. Ja nie nosze sie z zamiarem zmiany na inny (na razie). 8)