Siemanko
A ja wam powiem jedno-LG 40x to najwiekszy badzief. Mam Lite on
24x10x40 i jak copiuje jakiegos cd to mi bufor skacze jak brazylijska ****** bo nagrywara nagrywa 2400 kilo\s a ten k****ewski LG czyta 600 kilo\s i to jeszcze z przerwami. Na testy do Cd polecam Nero speeda, mozna przynajmniej zobaczyc co i jak wyglada na tych cd romach a moja statystyka looking tak:
LG 6x total traktor, sie gry zacinaly a sie nagrzewal lepiej od kaloryfera w zime
LG 32x po kilku miechach poszedl spac na smieciach wogule plyt tloczonych nie widzial nie wiem czemu
LG 40x spoczatku dobrze, mam go juz od 3 lat i chodzi jako tako, ale na predkosci to on stracil i to powaznie, startuje z plytkami nawet szybko ale czeba czekac chwile
LG4x4x4x24czy 32 nie kojarze- nagrywac to to nagrywa ale wooolnooo mial problemy z czytaniem audio a tak poza tym to czytal plytki i tloczone i CD-r\rw ale juz 90 min i 99 to se mozna pomazyc
Lite-on 24x10x40 moja sweet nagrywareczka, chodzi jak burza czyta
jak tornado tylko troche start za dlugo trwa i tacka sie dziwacznie sunie, tak jaby pod koniec zwalniala. ale wsuwa sie juz normal.
Ijeszcze jedno, predkosci odczytu zalezy tez na czym nagralismy plyte, tloczone chodza zawaliscie, ale pomiedzy esperanza a takim verbatimkiem to roznica jest kolosalna.
Pozdrovka all piratof, nie piratof, i tych ktorzy uzywaja tylko nagrywarek dla siebie, wesolego Alleluja!