Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 20:49   #69
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bardzo sie przyzwyczajam, do np. programow zdecydowalem sie na akurat Opere a nie Mozille[tak mi polecono...na forum naturalnie], i tak juz zostanie tym bardziej ze nie ma tak wielkiej roznicy[chyba] miedzy tymi przegladarkami....

>>mr_spock jedno ale....
"Opera chodzi szybciej, a IE jest bleee" ta sa dyskusje na poziomie - wyzszosc swiat wielkiej nocy nad swietami bozego narodzenia..."
Wydaje mi sie ze jest na poziomie, jak cos jest lepsze to jest i tyle...sprawy interfejsu to wygoda - rzecz wzgledna....

"Nawet jesli tak jest, to 1sek. mnie naprawde nie zbawi, a
te ciagle rozjezdzajace sie forum i splaszczone obrazki potrafia zdenerwowac... - a jako, ze jestem masachista jade na operce"
Jak najbardziej popieram, mam podobnie....choc ja nawet nie wiem jak i co, wyglada nie na Operze...o IE juz dawno zapomnialem......u mnie jak wlacze IE pokazuje sie "Nie można wyświetlić strony"....

"80% internautow nie ma pojecia, ze istanieja inne przegladarki, a to wiekszosc dyktuje warunki"
I znow mysle podobnie.....

PS. Zetoxa dzieki za zdjecie....

UpDate:
Jak sie tak przygladam tej FireFox to ona nawet interfejsowo za pomoca skina i ustawienia[paskow...itp.] moze wygladac tak jak Opera....[zgadza sie....]

Teraz: robcie tak aby sondazach, ankietach itp. wygrywaly[..jako najpopularniejsza..] Opera/Mozillia dla dobra swiata[czyt. aby pozbyc sie balaganu i chamstwa], a korzystajcie z czego chcecie.........

Ostatnio zmieniany przez mqy : 13.07.2004 o godz. 20:59
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post