Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2004, 22:17   #737
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez _Vip_
kprobe jak kazde inne oprogramowanie nie jest pozbawiony wad trudno powiedziec ktory z wynikow jest bardziej wiarygodny.Badz co badz Twoj chipset nie jest popularny glownie ze wzgledu na cene i dostepnosc konstrukcji na nim,ale dedukujac racjonalnie....jesli nasze wyniki sa bledne,a Twoje odzwierciedlaja realny poziom jakosci nagrywanych plyt to oznaczaloby to ,ze liteON jest najlepszym palnikiem DVD pozostawiajacym daleko w tyle tak oslawionego NEC'a ,przy ktorym Ci mnie zdystansowani doznaja erekcji

nie wiem dokladnie jak to wytlumaczyc,ale ja bym sie doszukiwal anomalii softwerowych
Bardzo Dziękuję za ożywioną dyskusję. To nie cuda ale fakty. System Xp. Mogę tylko dodać iż nie nagra się dobrze płyty DVD przy niskich wewnetrznych transferach. Większość obecnie komputerów może skutecznie nagrywać przy prędkości 2.4x. 9O% komputerów nie nagra poprawnie płyty DVD przy prędkości 8x. Max prędkość przy zachowaniu małej ilości błędów dla płyt DVD to 4X. Wyższe prędkości to tylko reklama producentów.
W chwili obecnej Firma LiteOn jest największym producentem urządzeń optycznych a nagrywarka od 812s jest wzorem dla pozostałych firm. Stąd tyle klonów znanych producentów.
Pozdrawiam.
slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post