to dziwne, bardzo dziwne - sprawdz czy te sciezki audio sa rzeczywiscie same na plycie - Winda czesto klamie w takich sytuacjach, zwlaszcza wtedy gdy chce sie sprawdzic plyte nie otwierajac i zamykajac uprzednio tacki w nagrywarce (dla pewnosci ze ASPI zostalo zresetowane i wywlaszczylo sie z pod kontroli programu nagrywajacego)
dla pewnosci sprawdz w innym napedzie jaka jest prawda - potem sprawdz to w sprzecie audio - jak tam z muzyka (jezeli to rzeczywiscie jest muzyka a nie jakis trick)
jest tez mozliwosc ze C XXL sie myli - wtedy ja osobiscie proponowalbym subkanaly - tak, fast error - tak, ampl. weak sect. - tak - reszte - nie - to jest zestaw czym robie backupy wszystkiego (niezaleznie czy jest tam muzyka czy nie i tylko Opertaion flashpoint sie za to obrazilo)
mam nadzieje ze pomoglem
[ CM 01/02 to chyba byl SD 2.51 jezeli mnie pamiec nie myli... choc nigdy tego w reku nie mialem [edit - a jednak sie mylilem = trzeba dodac jeszcze int. bad sect scanner -> sorry]]