Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2004, 07:52   #20
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Enzo006
Teraz już ochłonołem więc sie wytłumacze dlaczgo tak zrobiłem z tym biosem.

Otórz wcześniej zadałem juz pytanie na forum czy moge robic update biosu orginalnego 832 gdy go sflashuje z 812
odpowiedz http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36710

Wiec dlatego sflashowalem na orginalnego 832 z nowszą wersją.

Dobra ale teraz mnie nurtuje kolejne pytanie.

Dlaczgo nie moge wgrywać biosów od 832?
Przecież to jest ta sama nagrywarka.

Prosiłbym o wyjaśnienie.
no moim zdaniem to nie to samo ja mam 451@851 i korzystam ze scackowanych biosow od 851, bo te oryginalne nie wchodza u ciebie jest podobnie 812 to niby to samo co 832 ale nie do konca jesli chodzi o biosy czy cos kolo tego